Links

Links naar andere nuttige websites:

 • CIP – Centrum voor informatiebeveiliging en privacy, een publiek-private netwerkorganisatie met heel veel informatie en best practices op het gebied van informatiebeveiliging en privacy.
 • bislfoundation.nl:
  Website over BiSL, de eerste versie van BiSL, het welbekende model met de hexagonen. Met nieuws, een samenvatting van het model, praktijkvoorbeelden en informatie over cursussen en examens.
 • bisl-next.nl:
  Het nieuwe framework voor business informatiemanagement (functioneel beheer en informatiemanagement). Met nieuws, een uitwerking van het model, informatie over het examen, examentips, opleiders en meer.
 • itilfoundation.nl:
  Website over ITIL, het model voor servicemanagement. Met nieuws, een uitwerking van het model en informatie over cursussen en examens.
 • didfoundation.com:
  De nieuwe website van de ASL BiSL Foundation, de stichting die de modellen ASL, BiSL, BiSL Next en DID beheert en promoot. De site biedt ook toegang tot de community.

Onze aanraders

Het ASL basisboek, de pocketguide, de courseware en last but not least, de zelfevaluatie. Al deze boeken zijn online te koop bij Managementboek.

ASL 2 – Een framework voor applicatiemanagement
Remko van der Pols
ASL2 – Pocketguide
Yvette Backer, Remko van der Pols
ASL2 Foundation Courseware
Frank van Outvorst, René Sieders

ASL 2 Zelfevaluatie
– ASL 2 – diagnose voor applicatiemanagement
René Sieders, Remko van der Pols